taalontmoeting27Bestuur Stichting Taalontmoeting

Paul van der Pol - Voorzitter
Gerard Remmerswaal – Penningmeester
Vacant - Coördinator (organisatie)
Jan Roelevink – Bestuurslid en intake vrijwilligers
Rosemarie van Neer - Bestuurslid
Marjolein Knaap – Intake cursisten

Financiën

Stichting Taalontmoeting Gouda is een vrijwilligersorganisatie, maar zal altijd financiële middelen nodig hebben om de activiteiten te kunnen organiseren. Jaarlijks wordt daarvoor subsidie gevraagd van de Gemeente Gouda.
Op projectbasis wordt ook steun gevraagd bij fondsen. Stichting Taalontmoeting Gouda heeft geen winstoogmerk. Alle inkomsten komen ten goede aan de cursisten door de aanschaf van leermaterialen, kortingen op lesboeken en excursies.

Kascommissie

Eugénie van Dijk
Leo van Meegersen

Beloningsbeleid

Vrijwilligers (inclusief bestuursleden) krijgen geen vergoeding. Alleen gemaakte onkosten worden vergoed.

Wil jij ook Taalvrijwilliger worden?

Ervaring in het onderwijs is een pré, maar zeker niet noodzakelijk. Enthousiasme om deze leuke, diverse doelgroep te willen helpen met de Nederlandse taal is het meest van belang! Je gaat eerst altijd een paar keer meelopen met een ervaren vrijwilliger om de sfeer te proeven. Wanneer je een eigen groep wat te spannend vindt, bestaat vaak de mogelijkheid om te assisteren. Bij het woord ‘groep’  moet je denken aan 8 tot 14 personen. Neem voor verdere informatie contact op met Jan Roelevink via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..